Mar 4, 2010

Eksklusif : Gambar Awek Hafiz AF

                                  
Mungkin korang ada terbaca terbaca tentang kisah awek Hafiz AF yang jambu tu kan? Haaa..Rokku dah dapat gambar awek dia dan ini secara eksklusif untuk korang Rokku persembahkan awek cun yang bernama Fifi Azman ini buat korang! Dengar cerita dia ni pernah berlakon bersama-sama Scha Al Yahya untuk drama Awan Dania tapi Rokku tak perasan pulak si Fifi ni ada tertempek dalam drama tu.Nama pun watak tempelan memang  lah susah nak kenal tol tak? Huahuahua

Dah popular jadi girlfriend kepada Hafiz nanti senang lah dapat offer,bak kata orang sambil menyelam minum air.Hehehehe..Korang layan je lah!



3 comments:

Anonymous said...

cute gak,boleh lah dari tkde langsung.. ;p

Anonymous said...

pandai hafiz cari awekxxx.....

cocoemonella said...

OMG ni kwn mse skola dlu la..
mke bleh thn tp prangai tatau r..

Post a Comment

wibiya widget

Related Posts with Thumbnails
Web Analytics