Feb 13, 2010

Najwa Anak Tan Sri Muhyiddin Yassin Yang Berbakat Besar!

Korang mesti penah dengar lagu Malique Feat Najwa yang bertajuk Kau Yang Punya kan? Rupa-rupa nya Minah yang bersuara best dan jazzy ini adalah anak kepada timbalan perdana menteri Malaysia Tan Sri Muhyiddin Yassin! Dasat gak,kalau tak silap anak Dato Seri Zahid Hamidi pon pernah keluarkan album tapi radio pon tak mainkan lagu-lagu dia,Rokku teringin nak dengar tapi radio kita mainkan lagu anak Ahmad Dhani lebih dari lagu artis Malaysia sendiri!



Rokku dengar je dah suka dengan suara Najwa ni,nampak gayanya corak muzik yang ingin dibawakan oleh nya adalah muzik yang berentak jazz,well jazz amat jarang dimainkan diradio dan honestly Rokku sendiri kurang suka dengan jazz.She should do the Shiela Majid thing! Gabungkan element pop dan jazz bersama-sama dan hasilnya nanti mungkin lebih berjaya menarik perhatian pendengar dan stesen radio.Anyway good luck for your career Najwa!

3 comments:

Anonymous said...

u go najwa!!

Anonymous said...

najwa..she's got her own class..!!

johnny said...

najwa..fat ugly bitch with a rich and powerful father who can have/get anything he wants using tax payers money..fuck

Post a Comment

Post a Comment

wibiya widget

Related Posts with Thumbnails
Web Analytics