Apr 15, 2010

Gambar Erra Fazira Dan Keluarga Di Tanah Suci Mekah


Rokku cukup suka dengan gambar baby somel Engku Aleesya dengan mama tercinta Erra Fazira yang berlatar belakangkan Kaabah nih.Sangat menarik walaupun gambarnya takde la high quality sangat.Mesti cute macam mama dia jugak bila dah besar nanti si Engku Aleesya nih! Dengan dibentangkan sejadah dan kitab suci yang disediakan,hati hanya ingin melakukan ibadat saja.Tengok gambar je dah membuatkan Rokku teringin nak menjejakkan kaki ke Tanah Suci.


Manis je akak Erra kita ni bertudung kan kan kan? Dah kahwin dan dah menjadi ibu ni tak teringin nak betul-betul bertudung ke Erra? Gambar ni adalah koleksi ketika Erra Fazira dan keluarga pergi menunaikan umrah dan dikatakan turut sama didalam adalah Tuan Guru Nik Aziz Nik Mat.Ini mengikut sumber lah,betul atau tidak Tuan Guru turut sama tu masih samar-samar.


Dalam kesibukkan menjadi artis dan ibu masih banyak masa yang sempat diluangkan oleh Erra dan keluarga untuk mengerjakan umrah,mungkin lepas ni tiba pulak masa untuk mengerjakan Haji pula untuk Erra dan Engku Emran,InsyaAllah..

6 comments:

. said...

Huhuh thanks to U.
Suka lah dapat tengok pic Erra g umrah.
Yak pernah tahu pun di media.

Aini said...

comel erra pakai tudung... =)

nabilah_2908 said...

cantik bila Erra pakai tudung.. :)

M!Er4N said...

ala cutenya engku aleesya.. nk cubit2 je pp dia..hehehe

Amir said...

harap2 lepas ni pegi haji la kan... :D

M!Er4N said...

dtg tgk engku aleesya lg..suka la tgok dia :)

Post a Comment

wibiya widget

Related Posts with Thumbnails
Web Analytics