Apr 9, 2010

Gambar Cahaya Mata Terbaru Afdlin Shauki


Korang takkan dapat gambar yang lebih fresh dari ni! Hahaha..Siap ada gunting lagi tuh! Tapi memang somel lah..Macam ayah dia jugak,Dilahirkan pada pukul 3 pagi tadi kat hospital mana tah! Tak cukup maklumat! Huhuhu..


Nama dia memang unik dan kalau korang pandai carik maksud nama anak Afdlin ni tolong lah komen eh?
Ileana Matin Shauki namanya..Memang sedap bunyiknya,dalam sibuk-sibuk Afdlin masih lagi aktif memproduksi bersama isterinya kan? Kehkehkeh..

Alhamdulillah lah untuk Afdlin.Anak tu rezeki dan pastinya lepas ni filem-filem keluaran Afdlin akan meletup-letup dan mantap kutipan box office nya Amin..

4 comments:

Faheem Jr said...

eeeee..my fren...faheem ari tu kuar ikut tingkap mahal..gunting pisau suma ada tau uncle.. :P

serunai said...

cutenya anak afdlin..matin dalam bahasa arab maksudnya gemuk..

Rokku said...

hahaha..faheem kuar ikot tingkap? pakai pisau? Kehkehkeh..patut lah cergas dan pintar..

Rokku said...

matin dalam bahse arab bermaksud gemuk eh? ayaarrkk..ala2 tembam la tu..mmg nampak tembam baby ni..tp kecik2 mmg cmtu..dh besa nnt slim la dier..tp unik name dier..

Post a Comment

wibiya widget

Related Posts with Thumbnails
Web Analytics