Apr 5, 2010

Fesyen Serta Sekitar Anugerah Bintang Paling Popular 2009


Malam tadi berapa peratus daripada korang yang mejangkakan Siti akan merampas semula title Bintang Paling Popular? Ntah berapa kerat je agaknya kan? Huhuhu..But Tahniah Dato Siti yang menang semula selepas dirampas oleh Rosyam Nor,Saiful Apek,Mawi dan Nabil! Setelah mengumumkan bahawa ABPH pada tahun ini adalah kali terakhir Dato Siti akan mengambil bahagian,rezeki terus memihak kepadanya dan kita boleh lihat air mata kegembiraan Dato Siti pada malam tadi.


Gambar fesyen artis pada Red Carpet ABPH malam tadi ni Rokku dapat dari Murai dan Budiey yang memang pandai tangkap gambar,so korang tatap lah sendiri.Malam tadi jugak banyak kesilapan teknikal yang berlaku.Scha tersilap menyebut Melbourne USA apabila mengatakan yang Ummi Nazeera sanggup kembali dari Melbourne (Australia) untuk bersama-sama meraikan ABPH 2009( Melbourne kat Afrika Selatan lah! Wakakakakka ) dan bila tribute to KRU dan Feminin ada sorang budak pakai baju hijau,Not sure whether dier ni selebriti atau tidak menyanyi sakan tapi mic takde sound! Huahuahua..Dah lah sekali seumur hidup baru dapat perform,malang pulak bila mic tak berbunyi ek?


Artis kene Booo malam tadi ada dua orang kalau korang perasan.First Fasha and second Mawi,Fasha paling kuat siot! Pastu Nora Danish kat Twitter sempat Boo Booo Boooo kat Fasha jugak! Huhuhu..Marah lagi rupanya Nora dengan Fasha ni eh? XD..M Daud Kilau dengan One Nation Emcees malam tadi pon tunggang langgang! Ntah ape-ape,M Daud Kilau boleh pulak lupa lirik lagu Cik Mek Molek yang dia dah nyanyi selama berpuluh tahun! Dah tu tak masuk langsung kombinasi group dari Gangstarz ni dengan M Daud Kilau! Memang Haru lah! Persembahan malam tadi memang sedey je.Tapi yang menceriakan keadaan adalah pengacaranya Kak Engku dan Sharifah Shahira.Rokku penah cakap yang diorang berdua ni boleh mess up atas pentas dengan dialog yang bersepah-sepah tapi malam tadi memang diorang berdua melekat dan mantop lah! Comel betul anak si Shira tu kan? Huhuhu..


Paling panas malam tadi adalah kisah apabila ada seorang artis yang mulutnya berbau arak! Sapa artis tu Rokku tak boleh kasi tau.Dengar citer kat Hot Fm pun ada kuar gak topik ni kan? Rokku jarang bangun pagi so tak dapat la dengar! Hahaha..Dah sampai Genting macam-macam pulak yang artis kita ni buat kan? Siap minum sebelum acara berlangsung tuh! Kisah artis mulut busuk kat ABPH malam tadi pun ada! Adehh seribu satu kisah yang keluar.Tahniah kepada pemenang dan kepada artis baru contohi lah dedikasi yang ditunjukkan Dato Siti Nurhaliza yang dah 13 tahun menang je tak henti-henti untuk ABPH! Kalau korang nak menang macam dia lah,kalau taknak teruskan lah buat perangai! Ada aku kesah?



















8 comments:

ardinihumaira said...

comel la tok ti! :)

M!Er4N said...

wah cantik2 la artis2 kita..peewit..uhuhuh

DaHLia said...

wahh zizie ezzete nyer baju...huhuh risau jerk jatuh..huhuh

atik said...

comelnye sam adnan sempit... ngam ngan die..

Anonymous said...

rokku..ko xtau geografi ker???ko check blik melbourne kt mane?ko nak kate kebodohan org, pdhal ko dh mempamerkan kebodohan ko...melbourne memg kt australia ler ngok...apa ke jadahnya afrika selatan...belajar lagi

Anonymous said...

rokku terase bile ade org komen kt shoutbox rokku bodoh, sebab dh tersalah cakap melbourne kt afrika...wakakakakaka,len x study yer rokku...

Rokku said...

Scha tersilap menyebut Melbourne USA apabila mengatakan yang Ummi Nazeera sanggup kembali dari Melbourne (Australia) untuk bersama-sama meraikan ABPH 2009( Melbourne kat Afrika Selatan lah! Wakakakakka )

kau nampak tak ape tu? kan aku cakap melbourne tu kat australia..kemudian aku buat lawak and aku sure korang tak gelak bila aku cakap melbourne tu kat afrika selatan..aduhhh bodoh nye anak haram ni..korang ni bodoh tahap gaban agaknya..tak perasan yang aku dah terangkan melbourne kat australia and then baru aku buat dalam kurungan sebab aku rasa kelakar bila fikir..susah2 sgt..melbourne kat afrika selatan je lah..tu maksud aku..sila pamerkan kebodohan kau anonymous..sila2..hahahaha..Ya ampunnn...wakakakakkaka...

Maey said...

yela kan bang rokku...ni kes tak baca n pahamkan ler tu....
ant artis2 yg dtg:
-tok ti potpourri
-lady gaga perasan
-erkkk....anehnya yg gempal tu
hehehe...plg comei tok ti,lisa
erkkk....bung mokhtar pon ader gak...

Post a Comment

wibiya widget

Related Posts with Thumbnails
Web Analytics