Apr 12, 2010

Emelda Pregnant?


Wahh Wahh..Dari gambar ni macam betul yang Emelda tengah pregnant kan? Takkan perot buncit sangat sampai macam tu sekali! Baju tu tak mungkin besar kat bahagian perot tak tentu pasal kan?Kalau betul pregnant Alhamdulillah..

Kena tunggu jawapan dari Emelda lah jawabnya.Kalau masa kahwin perot Adlin lagi besar tapi dalam gambar ni perot Emelda 3 kali ganda lebih lemaknya! Huhuhuhu..Korang rasa camne? Pregnant atau tidak? Sila komen!
Korang yang bermata sharp seperti burung Falcon tu mesti lebih pandai membuat penilaian.Rokku ni rabun sikit! Hehehe..

Kalah sah mesti Emelda akan buat kenyataan nanti,dua personaliti yang amat disenangi oleh peminat.Nampak loving je dan diharap berkekalan sehingga hujung nyawa.Ngeri pulak bila banyak kisah penceraian nih.Kita nak yang baik-baik dan doalah yang baik-baik saje ok?

4 comments:

Amir said...

tahniah emelda n adlin..

M!Er4N said...

sah2 emelda 2 pregnant la rokku..xkan la buncit x tentu pasal..hehehe..so tahniah kt adlin n emelda

mimi said...

tahniah emelda nak dpt beby...hehehehe smoga slamat semuanya

Liyanaa. said...

huuu hope baby emelda comel mcm dia. jgn comel mcm papa dia pulakk HAAHHAHA

Post a Comment

wibiya widget

Related Posts with Thumbnails
Web Analytics