Apr 12, 2010

Filem Suster Keramas Penuh Dengan Adegan Melampau?


Rasanya kalau filem seperti ini dikeluarkan di Malaysia maka akan berlaku lah rusuhan kerana pasti satu Malaysia tidak akan bersetuju dengan tahap kelucahan yang seperti ini.Filem yang diterbitkan di Indonesia mungkin lebih bebas dari Malaysia,kalau disini paling lucah pun filem Remp-It agaknya! Sepatutnya kita berbangga kerana filem disini masih lagi ditapis dengan tegas walaupun kadang-kadang kita tersentap bila ada aksi melampau yang disajikan untuk tatapan mata kita yang suci nih!



Filem Suster Keramas dari Indonesia ini menampilkan bintang porno Jepun Rin Sakuragi sebagai pelakon jemputan dan nampaknya dia betul-betul di 'kuramas' oleh tuan director filem ini untuk memastikan impak sebesar mungkin hasil dari lakonannya.Rasanya kalau dah ditayangkan di Indonesia nanti pastinya box office besar nih.Pelik jugak eh,macam mana fungsi pihak penapisan filem disana? Pada mulanya filem ini mahu mengunakan khidmat bintang porno no 1 Jepun iaitu Maria Ozawa tetapi pemilihan Maria mendapat bantahan besar-besaran dari banyak pihak di Indonesia sehingga ada yang mengugut untuk melakukan sesuatu jika Maria Ozawa tetap datang ke Indonesia.

Ingatkan dah taknak lah buat filem yang menampilkan bintang porno disebabkan ugutan dari masyarakat yang marah dengan idea filem ini! Sekali diorang dah siapkan pun filem ini dengan heroin baru Rin Sakuragi yang mungkin dibayar dengan harga tinggi oleh producer yang kemaruk nak cari duit! Adehhh..Rokku tak pasti samaada filem ini dah ditayangkan di Indonesia atau belum,tapi yang pasti jangan lah pulak ada producer dari Malaysia yang teringin nak menjemput bintang-bintang filem aksi 18 SX datang ke sini dan berlakon disini.Nak cari untung pun buat lah filem ala-ala Papadom ke,Sepet ke..Barulah orang pandang tinggi industri perfileman kita.Walaupun producer berdepan risiko rugi dan langsung tak pulang modal!

3 comments:

en kordi the tube-changer said...

Pengarah filem Malaysia jangan ikut haa..!


http://thetukartiub.blogspot.com

mimi said...

mesti ramai nak tonton crita tukan..best

http://mimi-moneyonline.blogspot.com

MeyrowN Akatsuke said...

cantiknya rin sakuragi toe mau plak dyea jadi pelakon porno ... wkwkwkwkwkw

Post a Comment

wibiya widget

Related Posts with Thumbnails
Web Analytics