May 9, 2010

Nana AF Hamil 3 Bulan


Nana AF Pregnant 3 bulan!!! Dulu Nana kat Radio Era kan pastu pindah ke XFM,sekarang ni kena panggil Nana XFM lak kan.Baru betul,Sejak pindah ni macam tak bersinar je karier Nana sebagai DJ.Walaupun husband orang kuat kat AMP Radio tetap kena pindah ke XFM.

                                                             ( Kredit to Blog Nana )
Sekarang dah hamil 3 bulan dan Nana dengan nada gumbira mengumumkan perihal pregnancy nya di blog peribadi di XFM.Siap disertakan gambar scan baby dan tester urine untuk mengesahkan pregnancy tu lagi.Kehkehkeh..Buat frame untuk tester tu eh Nana?

Rokku ucapkan tahniah dan jaga lah kandungan tu baik-baik.Tau-tau sajalah sekarang ni orang pompuan lagi aktif megalahkan orang lelaki sampai tak cukup rehat.Dah 3 bulan tu,tahap-tahap kritikal kandungan nih.Wahhh Rokku macam tau-tau je..Wakakakak..Congrats to Nana dan Brian.

1 comment:

wan said...

baguslah.. hehe

Post a Comment

wibiya widget

Related Posts with Thumbnails
Web Analytics