May 3, 2010

Nak Balik Kampung Mana Punca Aleeza Kassim Bercerai?


Ingatkan semakin lambat kahwin semakin matang lah seseorang tu tapi lain pulak sekarang ni.Bergaduh nak balik kampung sapa pun boleh jadi bercerai.Nampak sangat kurang matang manusia-manusia sekarang ni.Rokku pernah dengar macam-macam kes remeh yang membawa kepada penceraian.Dari kisah lauk isteri tak sedap,suami asik berdengkur,bau ketiak busuk pon boleh membawa kepada penceraian.Kehkehkeh..

Dengar ceritanya ketika sedang bergaduh suami Aleeza Kassim secara tidak sengaja terlepas perkataan cerai namum mereka masih sayang menyayangi antara satu sama lain.Bergaduh pun tentang isu balik kampung saja.Tak berbaloi kasih sayang dan cinta yang dibina tu dikorbankan hanya dengan isu sekecil ini.Suami Aleeza Kassim, Mohd Fauzi Che Ros juga pernah berkata yang Selagi kami masih mencintai satu sama lain,Kami akan terus bersama.

Alhamdulillah kalau macam tu,Rokku perkahwinan Aleeza dan Fauzi ni masih kuat dan pasti akan kembali bertaut semula.Lain kali buat lah cabutan atau jadual pasal kampung mana nak balik.Tak kan pasal masalah sekecil ini sampai nak bercerai berai plak kan.Harap-harap korang yang baca ni amik lah teladan.Masalah kecik selesaikan cepat-cepat.Kalau ketiak isteri atau suami berbau sound je direct dan kasi deodorant sebagai hadiah! Huahuahua..macam-macam lah..

2 comments:

Shafika Syuhada Rosli said...

adeh.. mcm neh pon adep, sabau je le..

poyohaters said...

tak lah... AK ni ada toyboy. duduk kat damansara.. nama dia start dari huruf "z".. siap bagi "z" guna kereta lancer lagi.. try lah tanya AK kalau dia nak ngaku..

Post a Comment

wibiya widget

Related Posts with Thumbnails
Web Analytics