Jun 7, 2010

Gambar Perkahwinan Puteri Lily Dan Aziz M.Osman


Kahwin sudah pasangan sweet abad ini abang Aziz M.Osman dan Puteri Lily atau nama sebenarnya Puteri Sarbainun Lokman dan ini adalah gambar perkahwinan Puteri Lily Lokman dan Aziz M.Osman yang sangat manis macam kurma masak!.Mereka selamat diijab kabulkan di Masjid Negara 10.10 pagi semalam.Kerana sudah otai,hanya dengan sekali lafaz dan hembus Aziz selamat dinikahkan dengan Puteri Lily berserta mas kahwin RM1000.00 yang diakadkan oleh ayahnya sendiri Lokman Ghani yang juga merupakan seorang pengarah dan bekas pelakon serta disaksikan oleh  Pendaftar Perkahwinan dari JAWI Abdullah Hashim.


Pihak lelaki membawa 7 dulang hantaran yang termasuk Al Quran,set penjagaan diri,minyak wangi,telekung,sirih junjung dan cincin dan dibalas 9 dulang hantaran iaitu Al Quran,tali pingang,kek,kemeja,coklat,baju melayu,cincin dan buah buahan.Ok lah,banyak citer pasal bagaimana mereka berdua berjumpa dan bila cinta berputik tu macam malas plak Rokku nak ulas..Sebab dah tulis masa dia tunang dulu Huahuahua..,Ni gambar gambar yang Rokku dapat dari pernikahan dua hati yang sudah sedia untuk memasuki alam baru terutamanya untuk Puteri Lily yang masih mudo remaja lagik.Ramai kahwin muda skang kan?

2 comments:

r-mean said...

secocok jer kan

Nana said...

sweet sangat wife dia ni

Post a Comment

wibiya widget

Related Posts with Thumbnails
Web Analytics