Jul 5, 2010

Gambar Awek Baru Radhi OAG


Baru lagi berpisah dengan bekas isterinya Shazlin.Selepas beriya-iya berdrama didepan media dengan pendedahan yang membuka pekung didada,Kini Radhi OAG dah ada awek baru! Cun la jugak,baru belasan tahun je umurnya.

Nama awek ni ialah Nur Syahira Ayu,Memang Ayu dan berseri.Biasa lah buat apa tunggu lama-lama.Dah free dan kembali bujang.Ni lah time nak test saham masih laku ke tak,betul tak Radhi? Huhuhu...

Rokku rasa hubungan Radhi dengan Nur Syahira Ayu ni masih baru.So kita tengok lah perjalanan kisah cinta mereka berdua ni.Yang penting doa yang elok-elok.

2 comments:

MahaMahu said...

patah tumbuh hilang berganti tu biasa lah dah adat manusia ada hati dan perasaan...

adiewira said...

betul ke nie?
kalau bukan macama na ek?

Post a Comment

wibiya widget

Related Posts with Thumbnails
Web Analytics